AEUM | Aula

Presentació de l’Aula d’Extensió Universitària del Masnou

Què és l’AEUM?

És una associació de caràcter cultural i educatiu, sense ànim de lucre, amb plena autonomia, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra que és qui vetlla per la qualitat de l’Aula i està integrada dins d’ AFOPA (Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya).


Quins son els objectius de l’Aula?

• Difondre la cultura, despertar l'interès, estimular i satisfer el màxim possible les inquietuds intel·lectuals de les persones adultes que volen ampliar els seus coneixements en diverses matèries (història, ciències, salut, art, música, tecnologia, economia , filosofia, ètica, psicologia, ....) d'una forma amena, dinàmica i participativa.

• Volem convertir aquests cicles de conferències en una important referència que serveixi per ajudar a dinamitzar la vida cultural del Masnou.


Què ofereix?

• Conferències periòdiques impartides per professorat universitari i també per especialistes de reconegut prestigi en les diferents matèries.

• Tallers i seminaris de temàtica i durada variables, amb l'objectiu d'aprofundir i ampliar aspectes particularment interessants.

• Viatges i sortides (exposicions, actes culturals, ...) que tinguin una relació i coherència amb les línies temàtiques proposades per l'Aula.

• La Junta selecciona els conferenciants i els temes amb el màxim rigor i la major amplitud de mires.

• Totes les conferències finalitzen amb un col·loqui obert a la participació del públic assistent.


Qui hi pot participar ?

L’Aula és oberta a totes les persones interessades en la cultura, sense límit màxim d’edat ni formació específica, i sobretot, amb ganes de mantenir i ampliar els seus coneixements.

Per fer-se soci de l’Aula, cal omplir la butlleta d’inscripció, que us serà facilitada pels membres de la Junta o tramesa per correu electrònic, amb les dades personals i abonar una quota anual de 40€.


On es fan les Conferències?

Les Conferències s’impartiran a la Sala Joan Comellas de l’Edifici Centre, carrer Josep Pujadas Truch, 1 A, a les 18,30h.


Informació addicional:


AFOPA – Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya

• AFOPA es va fundar el 1981

• Agrupa 51 aules en diferents universitats de Catalunya, on participen més de 10.000 persones grans

• Cada any es programen unes 1.300 hores lectives sobre temes diversos, impartides amb la col·laboració de prop de 500 professors universitaris


Universitat Pompeu Fabra


• L’AEUM estem tutelats per la Universitat Pompeu Fabra, que és qui vetlla per la qualitat de l’Aula.

• A l'inici de cada trimestre una representació de cada Aula ens reunim amb el secretari general de la UPF al Rectorat per analitzar les activitats realitzades i la programació del proper trimestre.

 

Per assistir a les conferències o qualsevol altre acte, caldrà la presentació del carnet de soci o invitació

 
La JuntaPresidenta: Carme Carreté Jiménez
VicePresidenta: Àngels Soler Vila
Secretària: Rosa Hueso Martín
ViceSecretària: Pilar Taxonera Ortega
Tresorer: Toni Querol Viñals
Vicetresorer: Enric Domènech Batlle
Vocals: Emma Pechobierto GuardiolaCol-laboradorsJuan Carlos Fidalgo Igartua
Angelina Solá Toà
Montserat Martí Saurina
Consol Navarro Domínguez