AEUM | Noticies

Noticies

01/03/2011

L’Aula d’Extensió Universitaria del Masnou, aviat una realitat

Descarregar Arxiu

El grup impulsor de L’Aula d’Extensió Universitària del Masnou està en la darrera fase dels treballs necessaris per a la posada en marxa d’aquest nou projecte educatiu. Els darrers mesos, un grup format per entre 15 i 20 persones interessades en aquest projecte s’ha trobat per tal de donar-li contingut.
A la darrera reunió, que va ser el 16 de març, es van aprovar tant la proposta d’estatuts com els noms de les persones que, en els primers temps de vida de l’entitat, seran les encarregades de dinamitzar aquest projecte.
L’Aula d’Extensió Universitària del Masnou, projecte educatiu que es presentarà al Masnou el 27 d’abril, iniciarà les activitats el 5 d’abril, a les 19 hores, a Can Malet, amb la conferència “El delicat equilibri de la vida, a càrrec d’en Francesc Lozano, biòleg, màster en humanitats i professor a la Universitat Ramon Llull.
El regidor d’Educació, Màxim Fàbregas, ha manifestat la seva satisfacció perquè aquest projecte, en el que la Regidoria, amb la col•laboració del grup impulsor, està treballant des de fa més d’un any, esdevingui una realitat que permeti posar en contacte els masnovins i masnovines amb el món universitari a través de xerrades, tallers i altres activitats, que complementaran l’oferta educativa del Masnou.