AEUM | Noticies

Noticies

30/06/2020

Fi de curs 2019-2020

Descarregar Arxiu

Benvolguts/des,
Aquest any finalitzem el curs de la manera més inesperada, i que ningú de nosaltres ens ho podíem imaginar. Ni conferències, ni sortida de Fi de Curs, ni “Pica Pica”, ni abraçades. Bé, les noves tecnologies ens han permès això si, mantenir un lleu contacte setmanal, encara que només fos mitjançant l’ordinador.
Indiscutiblement, aquesta maleïda pandèmia del Coronavirus ens ha afectat a tots i totes, hem hagut de canviar els nostres hàbits i adaptar-nos a les noves situacions, i així ho continuarem fent fins a combatre-la.
Som optimistes per naturalesa i per això estem treballant amb il·lusió, per a la programació del curs vinent i fer la inauguració el dimarts 6 d’octubre de 2020, tot i coincidint amb el 10è aniversari de l’Aula, que volem celebrar amb tots i totes vosaltres amb una gran festa, en un espai més obert.
Naturalment, som conscients que seguim supeditats a l'evolució d’aquesta pandèmia i també sabem que no serà gens fàcil, però estem en contacte amb l'Ajuntament per donar una solució al tema de l’espai.
Això implicarà una disminució de l'aforament de la sala, per això, i probablement farem una part presencial a la Sala Joan Comellas (la habitual), sempre mantenint la distància de seguretat entre nosaltres, i una altra part, a la Sala Joan Coromines (la de baix) via streaming.
Comptem amb una eina tremendament important “els socis i sòcies de l’Aula”, és a dir, tots i totes vosaltres. Tots junts empenyem perquè la cultura ens arribi també a les persones grans, perquè aprendre suposa ampliar coneixements i és una de les millors maneres d’estimular la inclusió social i també una bona eina d’amistat.
Gràcies a tots vosaltres socis i sòcies, i als socis d'honor pel recolzament, participació i col·laboració i també a l’Ajuntament, en especial a la regidora d’Ensenyament pel seu ajut per trobar una solució al tema de l’espai, i esperem que poc a poc es normalitzi aquesta situació i poder continuar amb les nostra vida quotidiana.
Per acabar, no oblideu mai aquella frase d’en Pierre Velhas:
“Deixar d’aprendre és començar a envellir”
Ànim, que cada dia que passa, ens apropa més a la fi d’aquest mal son. Una abraçada ben forta a tots i totes vosaltres en nom propi i de tota la Junta.
El Masnou, 30 de juny de 2020
Consol Navarro
Presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària del Masnou