AEUM | Noticies

Noticies

05/10/2021

Inauguració curs 2021-2022

Descarregar Arxiu

El dia 5 d’octubre s’ha inaugurat el curs 2021-2021 de l’Aula d’Extensió Universitària del Masnou, amb l’assistència de 118 socis i de l’Alcalde i la Regidora d’Ensenyament que ens han acompanyat.

L’Alcalde ha agraït a l’Aula la tasca que ve fent des de fa 10 anys i ha tingut unes paraules de reconeixement per Carles de la Torre i Amparo Vázquez per les seves aportacions a la cultura del poble i a l’Aula.

Les ganes de trobar-nos després d’uns temps amb tantes limitacions i la Il·lusió de retornar a allò que tant desitgem tots nosaltres: la possibilitat aprendre i ampliar coneixements al llarg de la vida, han fet que el clima hagi estat càlid i emotiu.

La conferència “Japó, el país de la memòria profunda”, impartida per Pere Arbonès Petit, ens ha mostrat el contrast entre les tradicions i l’actualitat. Més que un viatge a una cultura diferent, ens ha fet valorar la necessitat d’adaptació als canvis i la oportunitat que ofereix l’Aula de poder-nos preparar adequadament per viure’ls de manera positiva. En definitiva viure el present de manera activa per seguir aportant cadascú de nosaltres granets de sorra que enriqueixin el nostre poble.