AEUM | Tallers

Tallers


Inici 24/03/2014

Dies 24, 25, 26 i 27 de març 2014
Ponent del taller: Carme Pla (actriu llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona)

PROGRAMA:

- Potenciar la pròpia creativitat
- Expressar el que portem a dins (tot i que a vegades ignorem que ho portem)
- Donar sortida a les emocions i els sentiments.

I tot això jugant però jugant molt “en serio”.
 

Interes:
Inscrits:
Assistència: 16
Email:  | 
Web: 

Inici 24/02/2014

Dates: 24 i 26 de febrer i el 05 de març
De 10:30 a 13:30h

Contingut del taller: Comunica’t amb els teus i comparteix a la xarxa
Xarxes Socials: Facebook, Twitter. Seguretat a les Xarxes.

NOTA: Donat que les places per participar en aquest taller d’informàtica han superat les places concedides, estem en conversació per organitzar un segon taller en el més d’Abril.
 

Interes:
Inscrits:
Assistència:

Email:  | 
Web: 

Inici 15/11/2012

Dies 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de novembre de 2012
Ponent del taller: Mónica de Castro

La música i la salut han tingut una estreta relació des de temps immemorables. A partir de la segona meitat del segle XX, aquesta relació es va intensificar amb la consolidació de la musicoteràpia com a disciplina científica. En aquestes sessions, descobrirem com la música ajuda avui a millorar la qualitat de vida de persones en moments de la seva vida en que tenen necessitats especials o com a eina per a la prevenció de la salut. Veurem com actua en la nostra ment i el nostre cos i coneixerem les tècniques amb les quals la musicoteràpia aborda diferents reptes la geriatria, la salut mental, les discapacitats, fent una especial parada en l’Alzheimer. 

Interes:
Inscrits:
Assistència: 13
Email:  | 
Web: 

Inici 15/05/2012

Ponent del taller: Carles de la Torre

El taller d'aquarel.la tenia com a objectiu principal que els assistents ens familiaritzéssim amb la tècnica de l'aquarel.la i poguéssim aplicar-la a partir d’un model i poder acabar la nostra pròpia obra durant el taller.

Vàrem seguir el mètode "Pas a pas", és a dir, ensenyant des de l’enquadre i dibuix, fins a l'acabament de l'obra.

Per alguns no era la primera vegada que ho feien, però per a mi si, i puc dir que va ser tot un èxit, vaig sortir amb un quadre a la má pintat per mi mateixa, i a qui en teniu la mostra.
 

Interes:
Inscrits:
Assistència: 15
Email:  | 
Web: 

Inici 13/03/2012

El taller, dies 12, 14, 19 i 21 de març, en horari de 16 a 20 hores.
Ponent del taller: José Angel Rodriguez Mayo

Per tenir èxit en les nostres relacions personals i professionals cal treballar des de la base que condiciona la nostra comunicació: les emocions. La intel•ligència emocional és considerada la base del benestar personal i en les relacions amb els altres. Ser intel•ligent emocionalment vol dir tenir molt més control sobre totes les situacions que ens trobem al llarg del dia a tots els àmbits.

• Valoració: Només d’entrar el ponent a la sala, ja ens vàrem adonar que seria un taller diferent de tots els que havíem fet fins aleshores. Va ser un taller molt dinàmic, participatiu, divertit i sobretot molt aclaridor de com teníem que gestionar les nostres emocions. Encara que al principi alguna (tot érem dones)es mostrés més reservada, el ponent va aconseguir que mica en mica, la gent s’anés deixant anar i de veritat hi va haver moments molt emocionants. Resumint: si el tornessin a fer m’hi tornaria a apuntar
 

Interes:
Inscrits:
Assistència: 12
Email:  | 
Web: 


Primer Anterior
Taller 11 a 15 de 15