AEUM | Sortides

Llista de sortides


05/05/2018

L’equipament cultural ESPAI SUIBRACHS mostra una part del llegat de J.M. Subirachs (Barcelona 1927-2014), escultor català de reconegut prestigi internacional. Més d’un centenar d’obres contribueixen a descobrir la trajectòria, prolífica i dilatada, de l’artista i a redescubrir una amplia i polifacètica producció que ha quedat eclipsada pel ressò de la seva monumental intervenció a la façana de la Passió de la Basílica de la Sagrada Família.

El PARC DEL CENTRE del Poblenou, obra de l’arquitecte francès Jean Nouvel inaugurada el 2008, pretén ser un model de sostenibilitat i va ser dissenyat amb criteris mediambientals. Ocupa més de cinc hectàrees de verd on predomina la vegetació autòctona. Ofereix espais sorprenents com el Cràter-pou del món, els Nius i pous del cel o les cabanes sota la pluja. Des d’aquest punt de la ciutat, es pot percebre com l’eix de la Diagonal emprèn el seu darrer tram des de la plaça de les Glòries fins el mar.

Data: Dissabte 5 de maig de 2018

-----

Avui hem combinat dues visites en una, mentre un grup visitava l’Espai Subirachs l'altre feia un recorregut també guiat pel Parc Central del Poblenou.

A l’Espai Subirachs hem gaudit d’una visita guiada per la filla de l’artista, (Judith Subirachs Burgaya) gràcies a les esplèndides explicacions i anotacions de tota la seva obra, ha estat una experiència inoblidable. Saber de la seva obra a través d’uns ulls que l’estimaven, admiraven, coneixedors com ningú de la seva obra, i que al haver realitzat estudis d’història de l’art, també va saber retransmetre l’amplitud d’una obra molt complerta en tots els aspectes de l’art (pintura, escultura, dibuix etc.), la Judith, aconsegueix que també nosaltres poguéssim sentir-nos a prop d’ell, i tenir coneixement, encara que sigui una pinzellada, de la seva vida i obra.

Josep Maria Subirachs Sitjar neix l’11 de març de 1927 a Barcelona. Fill d'una família de classe obrera establerta al barri del Poblenou.
- El 1941, amb 14 anys treballa al taller d'un daurador aficionat a l'escultura, desprès entra d’aprenent de l'escultor de Enric Monjo, on adquireix coneixements tècnics.
- El 1951, el Cercle Maillol de l'Institut Francès li concedeix una beca per estudiar a París, on entrà en contacte amb l'avantguarda europea.
- Entre el 1957 i el 1960 aporta l’escultura pública: “Forma 212”, “Les Taules de la Llei”, “Evocació Marinera”, “Virgen del Camino”.
- El 1986, li proposen fer la façana de “La Passió del Temple de la Sagrada Família” i si dedica gairebé 20 anys.
Per fer aquest encàrrec posa algunes condicions, una d’elles i la més important, és que no volia fer una còpia del que havia fet en Gaudí (va ser molt criticat) i l’altra és que havia de viure in situ, dins la Sagrada Família, on si va estar els primers 15 anys, en un habitacle, petit, auster, a imatge i semblança del seu ídol, Antoni Gaudi.
--------
Parc Central del Poblenou són més de cinc hectàrees de verd, espais temàtics i amb un disseny avantguardista (de l'arquitecte francès Jean Nouvel)
És un espai espectacular on cada element vegetal o del mobiliari urbà compleix una doble funció pràctica i decorativa. Els punts de llum tenen diferents tipologies, ja siguin en forma de peveters, perxes o boles metàl·liques deixades a terra.
Hi ha jocs infantils, pistes de petanca, pàrquing per a bicicletes, taules de ping-pong i àrees per a gossos.
El seu perímetre està aïllat de l’exterior per una tanca de buguenvíl·lees. Hi predomina la vegetació autòctona mediterrània, arbres, palmeres, arbustos, cactus i plantes suculentes, plantes enfiladisses, aromàtiques, etc. Entre les zones més sorprenents hi ha el Cràter-pou del món, un camí en forma d’espiral envoltat de flors, majoritàriament buguenvíl·lees, que simula un cràter. Altres espais interessants són la plaça de la Sardana, els Rams de flors, les Cabanes sota la pluja, l’Illa sota la cúpula, els Espais i jardins aromàtics, el Túnel de flors o els Troncs pilones. El que també resulta interessant, és que disposa d’un dispositiu d’emmagatzematge i tractament d’aigües que garanteix el reg a tots els punts del parc a través d’un sistema de degoteig amb aigua freàtica.

Tot i que no va ser un dia on lluís el sol, el temps es va comportar força bé mentre vam estar recorrent aquest espectacular i per a molts de nosaltres desconegut Parc.

Interes:
Inscrits:
Assistència:

Email:  | 
Web: 


17/03/2018

El Castell Monestir d’Escornalbou és una peculiar mansió senyorial de principis del segle XX. Està format per les restes de dos edificis medievals: el monestir de Sant Miquel, fundat el 1153, i un castell, construït al damunt de les restes d’una fortalesa romana.

El castell fou escenari de trobades de les principals figures de la Renaixença catalana. En destaca la biblioteca i la rica col·lecció de gravats, ceràmica, mobles i peces de la col·lecció que Eduard Toda, diplomàtic, egiptòleg i filantrop, havia reunit en els seus viatges.

Altres activitats incloses en la sortida: visites a la cantera romana del Mèdol i a l’Espai Miró (Montroig del Camp).

* El preu inclou: autocar, visita guiada al castell, dinar (Restaurant de l’Ermita de la mare de Déu de la Roca, a Montroig del Camp) i visita a l’Espai Miró.

Data: Dissabte 17 de març de 2018

Hora d'arribada a El Masnou, aproximadament a les 20h

.....

A les 7,30h del matí, com sempre puntuals per a fer la sortida a Escornalbou, per molts de nosaltres un nom no gaire conegut.
Alguns preguntaven on és Escornalbou?
“A la comarca del Baix Camp, a Tarragona”. Ja sabien una mica més però el nom encara ens costava una mica de recordar.

De camí cap a Escornalbou i abans d’arribar a Tàrraco, vam fer una aturada per donar una ullada a la principal pedrera romana de Catalunya, declarada Patrimoni de la Humanitat, és una gran foia, o conca, coneguda com el Clot del Mèdol, de més de 200 metres de llargada i una amplada d'entre 10 i 40 metres, produïda per la constant extracció de pedra que es portava per la Via Augusta, que, en part, coincideix amb el traçat de l'actual AP-7.

Continuant la nostra ruta vam arribar a l'antic terme d'Escornalbou on desprès de una important “pujadeta” a peu, es troba la mansió senyorial que consta del monestir de Sant Miquel i el castell d'Escornalbou.

A l'interior s'hi apleguen interessants col·leccions de gravats, ceràmica i objectes de tota mena, així com una notable biblioteca col·lecció que Eduard Toda havia reunit en els seus viatges. Els elements més importants del conjunt són l'església romànica, les restes de la sala capitular i el claustre, així com l'habitatge d'Eduard Toda.

Acabada la visita, vam anar a dinar al Restaurant de l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, a Mont-roig del Camp, aquesta ermita està situada al cim d’una roca vermella erosionada pel vent i amb unes vistes espectaculars sobre el baix camp de Tarragona, la Costa Daurada.

Més tard vam fer la visita al “Centre Miró”. Un lloc d’interpretació de la relació de Joan Miró en relació amb Mont-roig, tan sobre el pintor com de la seva obra. Reproduccions facsímils dels quadres de Miró relacionats amb Mont-roig. Tot i les seves estades a Paris, Mont-roig sempre hi va ser dins el seu cor.

I finalment, vam dir adéu a una sortida completa i com sempre, gaudint d’un gran dia.

Interes:
Inscrits:
Assistència:

Email:  | 
Web: 


19/02/2018

La casa Vicens, construïda entre 1883 i 1888, fou el primer projecte d’importància d’Antoni Gaudí.
Manuel Vicens i Montaner, propietari d’una fàbrica de ceràmica segons uns, o corredor de comerç segons altres, encarrega al jove Gaudí la construcció de la seva segona residència per passar els estius a Gràcia, poble encara independent de Barcelona.
La casa desprèn un marcat gust orientalista. Per la seva decoració Gaudí utilitza una gran profusió de rajola, així com arcs mitrals, carteles d’obra vista i acabats en forma de templet o cúpula.
L’edifici va ser declarat Bé d’interès Cultual el 1969 i Patrimoni de la Humanitat el 2005.

Dates de visita: 17 i 24 de febrer, i 3 de març de 2018

------

Semblava que seria una sortida més, doncs no. Hem hagut d’organitzar tres grups.
El per què?. Dons perquè els grups no podien ser de més de 20 persones i es van apuntar moltes més o potser perquè era la primera casa que va dissenyar en Gaudi....... O perquè sabien que sent de Gaudí havia de ser una casa especial.
- Sí és una casa especial.
La Casa Vicens, és un edifici modernista situat al barri de Gràcia de Barcelona.
El corredor de borsa Manel Vicens i propietari d'un terreny que havia heretat de la seva mare, Rosa Montaner, va encarregar a Gaudí (31 anys) la seva casa d'estiueig.
En la casa Vicens podem veure com en Gaudi deixa anar la seva imaginació i amb la seva decoració, ens transporta al seu jardí on trobem: la flor de margalló, les heures, les palmeres, la flor de la passionària... i com en la tècnica de ceràmica i paper maixé queden reflectides en els diferents espais de la casa.
L'any 1925, la família Jover, propietària de la casa des del 1899, va demanar a Gaudí que fes una ampliació, però estava massa capficat amb la Sagrada Família i va denegar la petició, els hi va presentar a l'arquitecte Joan Baptista Serra perquè realitzés aquesta nova construcció. Va fer l’ampliació de l'edifici a imatge de la que havia fet Gaudí, reduint notablement el jardí. En la part nova hi ha dos diferències notables, una a la façana on la rajola és de diferent color, la part vella és més verda i la nova és groga, però on es fa més visible és a l’interior de l’edifici, dons l’escala és completament blanca, un detall que no passa desapercebut. La Casa Vicens va passar a ser una casa plurifamiliar, que acollia tres habitatges, un per planta. Al 2014 MoraBanc comprà la Casa Vicens i es oberta al públic des del 18 de novembre del 2017.
Una casa que ara no té el jardí.
“Visitar la Casa Vicens és trobar la natura feta arquitectura”

Interes:
Inscrits:
Assistència:

Email:  | 
Web: 


13/02/2018

El proper dia 13 de febrer hi ha prevista la jornada de visita a la UPF per als membres de l’Aules tutelades per aquesta Universitat. En aquesta ocasió la visita es farà al CAMPUS DE LA CIUTADELLA.
Iniciarem la jornada amb una sessió especial sobre diverses recerques que s’estan fent i que esperem que us agradin.
Aquest és el programa previst:
- Títol: De la universitat a la societat: una proposta divulgativa de diferents recerques a la UPF
- Data: 13 de febrer del 2018
- Hora: 11.00
- Lloc: Auditori Campus Ciutadella de la UPF (Carrer Ramon Trias Fargas, 25-27, de Barcelona).
A les 12:00 hores començarà la visita a espais singulars del Campus, que es preveu que tingui
una durada de 60 minuts.

------

La Jornada de les AULES D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA PER A LA GENT GRAN DE LA UPF ha tingut per segona vegada com a escenari el campus de la Ciutadella.
Entrar a la universitat i trobar-nos amb la vida Universitària, és recordar la nostra joventut, una mica lluny per nosaltres, estudiants omplint els espais en petits grups. El pati es va omplint de gent gran.
Dona la benvinguda la Sra. Mònica Figueras, vicerectora de la UPF.
“Avui volem donar-vos diferents pinzellades, més enllà de les humanitats, de diverses de les recerques de l’àmbit de la tecnologia que porta a terme gent jove a la nostra universitat, per tal que us en feu una idea”.
Destaca que l’objectiu principal de la trobada és un acostament de les aules a la Universitat. Volem que us sentiu membres de la comunitat universitària, que noteu que formeu part del nostre projecte. Ha remarcat que la trobada serveix també per posar-se en contacte amb altres aules i compartir experiències.
Presentació de quatre recerques de l’àmbit de les TIC
En la segona part de la jornada s’ha presentat quatre joves investigadors, del Departament de Tecnologies de la Informació i les comunicacions.
Les persones que han exposat la seva recerca, el grup al qual estan vinculats i el títol de la presentació, han estat les següents: Jordina Torrents, doctoranda al grup de recerca SIMBIOsys, ha parlat de “Planificació i navegació quirúrgica en cirurgies mínimament invasives: la síndrome de transfusió feto-fetal”. Seguidament, Jesús Bas, investigador del Laboratori de Recerca en Infància del Centre de
Després de cada presentació, el públic assistent ha fet diverses preguntes als investigadors i s’ha interessat per la seva tasca, així com per les implicacions i els avenços socials que aconsegueixen.
La darrera part de la jornada ha consistit en una presentació del circuit cultural “UPF Art Track”, a càrrec de Cristina Oliva, directora del campus de la Ciutadella, a partir de la visualització de diferents vídeos explicatius.
Totes les persones que ho han volgut han pogut visitar alguns dels espais i obres que formen part d’aquest circuit, com l’avantsala i la sala Tàpies, el Memorial Democràtic del pati de l’edifici Roger de Llúria, l’escultura "L'Escala de l’enteniment", obra de Alfonso Alzamora, o el Dipòsit de les Aigües.

Interes:
Inscrits:
Assistència:

Email:  | 
Web: 


22/12/2017

Per veure l’espectacle de la companyia de pallassos RHÜMIA.

Rhümia és un cant a l´esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. L’espectacle conserva la tendresa i emoció característiques de la companyia creada en homenatge al reconegut pallasso Monti.

L'espectacle Rhümia està dirigit a tots els públics, amb una dramatúrgia teatral plena d'humor, jocs de paraules, gamberrades, musicalitat i una alta dosi de tendresa i emoció, que farà les delícies tots.

Divendres 22 de desembre (amb autocar)

----

Anirem a veure un espectacle de pallassos Rhümia, però no portarem els nens de la mà ni anirem a una carpa de circ, els pallassos ens esperen al teatre Lliure de Gràcia.
Es va fer un primer homenatge al pallasso Monti fa dos anys i ara el grup format per un artista de carrer, un músic, un clown i un luthier en fan una segona part. Ells diuen que és un “espectacle surrealista, poètic, i transgressor” .
Arribem al teatre amb autocar, entrem a la sala. Una sala petita i acollidora, ens podem donar la mà amb els pallassos. A l’entrada un pallasso, no diu res, en escena dos pallassos un grandot, ens recorda a algú, és en Jordi Martínez que també és actor de teatre, si el pallasso que sempre porta un nas vermell a la butxaca, sí aquest.
A poc a poc va apareixen l’essència de cadascun dels pallassos, deixen el millor que saben fer, amb música en directe, un recorregut per Mèxic, folklore andalús, argentina...
Els primers somriures es converteixen en rialles. A la sortida que t’ha semblat? Hem rigut molt, a mi no m’agrada que em mullin....... és el circ! Recorda que ells diuen “ Tenim una irresponsabilitat social, hem de fer honor al nostre ofici encara que de vegades sense benefici: cantar, desafinar, ensopegar que se’n riguin de nosaltres i esternudar sorollosament hauria de ser una de les nostres obligacions”
El riure, l’arma més poderosa de la felicitat, amagat sota un nas vermell.


Interes:
Inscrits:
Assistència:

Email:  | 
Web: 


21/10/2017

• Visita guiada a l’interior de la Col·legiata de Sant Vicenç i a l’exterior de la fortalesa del castell.
• Recorregut guiat per l’interior de les galeries mineres de la Muntanya de Sal, on es pot visualitzar la varietat cromàtica de la sal, les formacions salines, els plecs i el curiós paisatge exterior fruit de l’erosió de l’aigua de la pluja.
• Visita guiada pels espais i edificis més representatius del centre històric de Cardona.

Data: dissabte 21 d’octubre (amb autocar)

-------

Tal com teníem previst, a dos quarts de vuit del dissabte 21 d’octubre, vàrem sortir cap a Cardona.
Pel camí molta boira, que ben bé no ens va deixar fins passat Manresa, però tot arribant a Cardona ja ens va acompanyar el sol i no ens va deixar fins que vam marxar.
La visita a l’interior de la Col·legiata de Sant Vicenç i a tot l’exterior de la fortalesa del castell va ser molt interessant, les mines de sal saladíssimes i espectaculars (podeu veure les fotos) i el dinar un 9'5 per no dir un 10.
Gairebé no vàrem tenir temps per recórrer el centre històric (el temps corria), però tot el que havíem vist, ens havia omplert tant, que vam quedar molt i molt satisfets de la sortida. A les 20h arribàvem al Masnou.

Interes:
Inscrits:
Assistència: 48
Email:  | 
Web: 


20/06/2017

Finalitzem el curs 2016 - 2017 amb molt bona nota i per celebrar-ho, un cop finalitzada l'última conferència, la Junta de l’Aula ens va sorprendre amb un PICA PICA, una copeta de cava amb coca i amenitzat amb l’actuació d'un grup musical de jazz amb en Jaume Maristany.

Una bona estona per gaudir tots plegats del curs que deixem enrere i començar-ne un de nou.

Data, 20 de juny de 2017

Interes:
Inscrits:
Assistència:

Email:  | 
Web: 


17/06/2017

Visitarem Sant Climent Taüll, Santa Eulàlia d’Erill la Vall, Santa Maria de Taüll, el Centre del Romànic de la Vall de Boí.
Gaudirem de una vetllada amb peces i cançons del Pirineu.
Visitarem una granja i farem un tast de Melmelades del Pirineu, elaborades artesanalment de Barruera.
Anirem amb Taxis 4x4 al Parc Nacional d’Aigüestortes.
Sempre acompanyats per la nostra Guia

Dies: 17, 18 i 19 Juny -amb autocar-

---------------

El dissabte dia 17 de juny sortíem d’El Masnou cap a la Vall de Boí. Al migdia un cop instal·lats a l’hotel iniciem una passejada fins l’ermita de Sant Quirc. Després de dinar visitem l’església de Santa Maria de Taüll i ens apropem a una formatgeria, on ens ensenyen el procés de l’elaboració del formatge de cabra, vam veure les cabres, unes acabades de néixer, d’altres amb pocs mesos, i finalitzant la visita amb un tast de formatges. Coincideix que és la Festa Major de Durro i celebren la baixada de les falles, festa ancestral i espectacular de la qual en vam poder gaudir.
El diumenge al matí visitem Caldes de Boí, acompanyats com sempre per la nostra guia turística, Meritxell, que ens ajuda a conèixer la vegetació i la geologia de la zona. Visitem el Santuari de la Mare de Déu de Caldes. Després de dinar pugem amb 4x4 al Parc Nacional d’Aigües Tortes per l’entrada de la cascada de l’Esperit Sant i l’Estany de la Llebreta. Ens dividim en dos grups i fem una bona passejada, les guies ens fan observar les diferents espècies tant de la flora com de la fauna del parc. Havent sopat la vetllada s’amenitza amb un grup de música especialitzat en cançons i peces tradicionals. Una bona part dels assistents van ballar dirigits pels components del grup i tots plegats vam gaudir d’una estona memorable.
El dilluns visitem el poble d’Erill la Vall, des del mirador contemplem una bonica panoràmica de la Vall de Boí. Visitem Santa Eulàlia i el centre d’interpretació del romànic. Ens desplacem a Taüll per acabar visitant l’església més emblemàtica de la vall, Sant Climent de Taüll amb la projecció del mapping. Els més eixerits van pujar al campanar per gaudir d’unes esplèndides vistes. Dinem al mateix poble i fem el retorn cap a El Masnou amb la satisfacció d’haver passat tres dies en plena natura i amb molt bona companyia.

Interes:
Inscrits:
Assistència: 44
Email:  | 
Web: 


02/06/2017

Visita guiada a l’Exposició “Estupor” del nostre amic i soci de l’Aula Pepe Jiménez Espejo

Data: divendres 2 de juny

-----------

La visita a l'exposició del Pepe Jiménez va ser molt interessant, hi vam assistir 16 persones. Vam començar veient els quadres de manera individual, quan va estar preparat el curt varem passar a visionar-lo, a l’acabar el Pepe ens va explicar la genesi de l'obra i la gran col.laboració i generositat de tot l'equip, després es va obrir un torn de preguntes que ens va permetre aprofundir i acabar de copsar el seu contingut.
Al sortir a la sala on estan els seus quadres ens va explicar el procés de creació i evolució dels seus dos últims anys de treball pictòric en la búsqueda de comunicació i autoconeixement amb l'objectiu d'intensificar les emocions.

Interes:
Inscrits:
Assistència: 16
Email:  | 
Web: 


25/03/2017

Desprès d’haver gaudit de la conferència “Baetulo. Una ciutat romana a la costa laietana”
anirem al Museu de Badalona per fer una visita guiada que ens permetrà descobrir “in situ” la ciutat romana de Baetulo.

Recorrerem l’Espai Termes - Decumanus on podrem observar el conjunt de les estances de les termes, restes de cases, carrers, clavegueram, un mausoleu i un dipòsit d’aigua.
També visitarem la Casa dels Dofins, domus acomodada de finals del segle I aC en la qual destaquen paviments i mosaics de gran qualitat, així com restes de pintures murals originals.
I tot il·luminat escenogràficament i ambientat amb elements de reconstrucció històrica i efectes sonors.

Dinar a un restaurant de Badalona.

DATA: Dissabte 25 de març

------

El dissabte 25 de març de 2017 ens vàrem apropar al Museu de Badalona per fer una visita guiada al conjunt de les restes de la ciutat romana de la costa laietana “Baetulo”. El museu constitueix una de les superfícies arqueològiques cobertes més grans de Catalunya. En un sol espai vàrem poder contemplar les termes romanes i una extensa part de l’entramat urbà de la ciutat romana fundada a l’entorn de l’any 80 aC. Després vàrem anar a visitar la Casa dels Dofins.
En els darrers anys, el Museu ha anat incorporant nous espais d’època romana que han estat museïtzats i que permeten conèixer d’aprop la vida quotidiana a la ciutat de Beatulo, com el jardí de Quint Licini, la Casa dels Dofins, el Conducte d’aigües o el conjunt monumental de l’entorn del Decumanus, proper al fòrum i al costat de les termes. Va ser un matí cultural molt enriquidor en el qual tothom va quedar molt sorprès de tenir un museu tan important i al mateix temps tan desconegut.
Un cop acabada la visita ens vàrem desplaçar fins a la façana marítima i gaudirem d’un bon dinar davant del mar.

Interes:
Inscrits:
Assistència: 42
Email:  | 
Web: 


11/03/2017

L’ajuntament d’Aitona promociona, per mig de la marca “Fruiturisme” aquesta ruta que permet als visitants admirar l’entorn paisatgístic del Baix Segre durant l’època de floració dels arbres de fruita dolça.

Fruiturisme compte amb el reconeixement de la Unió Europea, amb ajut econòmic d’un FEDER (Fons Europeu per al Desenvolupament).


Data: 11 de març de 2017 (amb autocar)

-Pendent de confirmació, en funció de la climatologia-

----------

El dissabte 11 de març a l’hora prevista, sortíem de Masnou en direcció Aitona amb la il·lusió de gaudir d'un espectacle que només durant uns dies a l'any es pot admirar.

A mida que ens hi anàvem acostant, espurnes de color rosa ens anaven senyalant que ens estàvem apropant al nostre destí.

De sobte, davant nostre un mar de colors: arbres vestits de blanc i d’altres amb tots els tons del rosa vàrem descobrir. Miréssim cap on miréssim no tenia fi. Després l'estona va passar passejant pel mig dels arbres i tocant les seves flors, fent-nos moltes fotografies envoltades de corones de pètals de color rosa, i gaudint d’aquell paisatge tan encisador.

Al migdia un bon dinar, que degustat amb bona companyonia, va posar punt i final a un sortida ben reeixida.

Ah, però abans de marxar, l'Alicia en nom de tots, va donar les gràcies als membres de la Junta pel dia tan bonic que els havien preparat.


Interes:
Inscrits:
Assistència: 55
Email:  | 
Web: 


09/02/2017

Visita i Conferència al Campus del Mar de la Universidat Pompeu Fabra - UPF

(amb autocar)

El dijous dia 9 de març vàrem fer una visita al Campus Mar de la UPF junt amb les Aules de Gent Gran del Maresme (Badalona, Mataró, Arenys..) La trobada va ser a l’edifici Dr. Aiguader. Un cop reunits a l’Auditori ens varen donar la benvinguda institucional i amb la projecció d’un vídeo “Campus Universitari Mar: aprenem junts per treballar junts”. Tant la Universitat Autònoma, la UPF i l’Hospital del Mar col·laboren junts. La conferència: “Bases moleculars i cel·lulars de la malaltia de l’Alzheimer” a càrrec del professor Paco Muñoz, sotsdirector del Departament de Ciències Experimentals i de la Salud, va ser molt interessat.
Seguidament vàrem fer una visita per les instal·lacions del Campus. (laboratoris, aules, sales de rehabilitació etc…) acabant per l’edifici PRBB (Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona) que acull el Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF i diversos centres vinculats o participats per la Universitat, 1.400 persones ocupen l’edifici, entre investigadors, tècnics i personal d’administració i gestió.
Va ser una sortida molt enriquidora.

Assitents: 22 socis

Interes:
Inscrits:
Assistència:

Email:  | 
Web: 

Primer Anterior Següent Ultim
Sortida 49 a 60 de 61