AEUM | Sortides

Llista de sortides


27/01/2013

Sortida lúdica i cultural al Museu de l’Estampació de Premià de Mar. Farem la visita comentada del museu i assistirem a una xerrada sobre els inicis de la moda.

El museu de Premià de Mar és l’únic museu a l’Estat espanyol especialitzat en l’estampació tèxtil. Per aquest motiu, té caràcter de museu nacional.

Tal com estava previst, el dia 27 de gener de 2013 vàrem anar a visitar aquest Museu. Primer ens van passar un audiovisual informatiu de l'arribada a Europa dels estampats sobre cotó anomenats indianes, el blanqueig del teixit, química de color, el gravat per a l’estampació fins al segle XIX, com també la seva evolució tècnica.

Després vàrem veure amb directe les teles i també vestits, aquests semblaven escultures, eren un regal per als sentits.

Va ser una visita guiada molt enriquidora i interessant.

Interes:
Inscrits:
Assistència: 16
Email:  | 
Web: 


20/10/2012

La Fundació Sorigué de Lleida ens ha ofert la possibilitat d’endinsar-nos en l’obra del pintor Antonio López (Tomelloso, 6 de gener de 1936) qui fou iniciat en la pintura pel seu oncle, el pintor Antonio López Torres.

El 1949 es va traslladar a Madrid per preparar el seu ingrés a la Real Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, on es va formar entre 1950 i 1955. Després de finalitzar els seus estudis va realitzar les seves primeres exposicions individuals (1957 i 1961). La mostra, recull una cinquantena de dibuixos, escultures i pintures.

L'Antonio López és una de les figures més destacades en el panorama artístic estatal i és el primer cop que es pot veure una selecció de l’obra d’aquest artista a Catalunya.

A més d'una sortida cultural va ser una sortida que ens va permetre conèixer-nos més i en definitiva, vam gaudir d'un dia molt agradable.

Interes:
Inscrits:
Assistència: 43
Email:  | 
Web: 


10/05/2012

Visita comentada a les exposicions de Goya i Delacroix

Interes:
Inscrits:
Assistència: 25
Email:  | 
Web: 


13/10/2011

La Maçoneria a Catalunya.

Com a complement a la conferència "El fenomen iniciàtic en la història: Principis i doctrina" vàrem fer la visita guiada a la Biblioteca Pública Arús.

Aquesta Biblioteca va ser creada per en Rossend Arús, que morí el 1891 i en el seu testament nomenà hereus de confiança a Valentí Almirall i Antoni Farnés amb l'encàrrec de disposar dels seus béns per a la creació d'una biblioteca per a la instrucció del poble treballador.

Va ser una visita interessant.

Interes:
Inscrits:
Assistència: 20
Email:  | 
Web: 


30/11/-0001

Interes:
Inscrits:
Assistència:

Email:  | 
Web: 

Primer Anterior
Sortida 73 a 76 de 76