AEUM | Tallers

Tallers


Inici 15/05/2012

Ponent del taller: Carles de la Torre

El taller d'aquarel.la tenia com a objectiu principal que els assistents ens familiaritzéssim amb la tècnica de l'aquarel.la i poguéssim aplicar-la a partir d’un model i poder acabar la nostra pròpia obra durant el taller.

Vàrem seguir el mètode "Pas a pas", és a dir, ensenyant des de l’enquadre i dibuix, fins a l'acabament de l'obra.

Per alguns no era la primera vegada que ho feien, però per a mi si, i puc dir que va ser tot un èxit, vaig sortir amb un quadre a la má pintat per mi mateixa, i a qui en teniu la mostra.
 

Interes:
Inscrits:
Assistència: 15
Email:  | 
Web: 

Inici 13/03/2012

El taller, dies 12, 14, 19 i 21 de març, en horari de 16 a 20 hores.
Ponent del taller: José Angel Rodriguez Mayo

Per tenir èxit en les nostres relacions personals i professionals cal treballar des de la base que condiciona la nostra comunicació: les emocions. La intel•ligència emocional és considerada la base del benestar personal i en les relacions amb els altres. Ser intel•ligent emocionalment vol dir tenir molt més control sobre totes les situacions que ens trobem al llarg del dia a tots els àmbits.

• Valoració: Només d’entrar el ponent a la sala, ja ens vàrem adonar que seria un taller diferent de tots els que havíem fet fins aleshores. Va ser un taller molt dinàmic, participatiu, divertit i sobretot molt aclaridor de com teníem que gestionar les nostres emocions. Encara que al principi alguna (tot érem dones)es mostrés més reservada, el ponent va aconseguir que mica en mica, la gent s’anés deixant anar i de veritat hi va haver moments molt emocionants. Resumint: si el tornessin a fer m’hi tornaria a apuntar
 

Interes:
Inscrits:
Assistència: 12
Email:  | 
Web: 


Primer Anterior
Taller 16 a 17 de 17